Begin de avond in één van de fancy Cocktail bars van Barcelona. De rest van de avond kan alleen nog maar een succes worden!

  • pesca-salada

Raval’s beste Gin-Tonic Bar: Pesca Salada

Pesca Salada zou zo maar eens de beste cocktailbar van Barcelona kunnen zijn. De bar is klein, obscuur en ook een beetje raar (het thema is sardientjes), maar de gin-tonics en de cocktails zijn onovertrefbaar.

Gin-Tonic is één van de populaire drankjes in Barcelona, vrijwel elke bar heeft op z’n minst een aantal soorten Gin te koop. Wat in Nederland vaak goede gins gevonden worden -Hendriks, Bombay Sapphire- staan hier weggemoffeld op de kaart, het drinken niet waardig. Daarnaast zijn de cocktails die ze verkopen van uitzonderlijke kwaliteit. De hoeveelheid aandacht en liefde die in een enkel drankje gestoken wordt is […]

  • Rosa Negra

Cocktails in Barcelona: Rosa Negra

Rosa Negra is de bar waar je een goede Mojito of Daiquiri drinkt. De bar is overigens op twee plekken te vinden, Rosa Negra in Ribera en Rosa Raval in de buurt Raval. Beide bars zijn eigenlijk vrijwel hetzelfde in prijs en setup, al vindt uw gids Rosa Raval een betere sfeer hebben.

De Cocktails zijn uitstekend, een Mojito of Margarita kost 3,5, voor een Daiquiri betaalt u 5,5. Het eten is Mexicaans, goedkoop en lekker, desalniettemin is de hoofdreden om de bar te bezoeken toch te vinden in haar dranken. Aan de andere kant is het soms noodzakelijk om een […]