Over Gids in Barcelona & Floris Schermerhorn

Een goede gids is sociaal vaardig, kent de stad op zijn duimpje en is bekend met de geschiedenis en cultuur van de stad. Én wij hebben hem in huis… Voor het seizoen 2016 is Floris Schermerhorn de vaste Gids in Barcelona.

Floris Schermerhorn woont sinds het begin van dit jaar in Barcelona. De stad kwam voor het eerst in beeld door de verhalen van voorganger Aimé Coenders. Al snel ging het balletje rollen en was Floris volledig in de ban van Barcelona. Dit wil hij overdragen. Hij neemt je graag mee naar zijn favoriete plekken in Barcelona.

Als spreker weet Floris zijn luisteraars te boeien en te enthousiasmeren. Wij zijn ervan overtuigd dat hij zijn tomeloze enthousiasme aan het einde van de wandeling aan jou zal hebben overgedragen. Belangrijk is ook dat hij tijdens de wandeling ruimte laat aan anderen. Hij is geduldig en hij beantwoordt graag al je vragen over de stad, het uitgaansleven of welk ander onderwerp dan ook.

Hulp nodig? Stel hier al je vragen!

Wij helpen je graag! Voor ál jouw vragen over Barcelona of over onze tours. Vraag maar raak! Meestal reageren wij al binnen een paar uur.