Bedrijfsuitje, grote groep of schoolreis

Of je nu voor een bedrijfsuitje, incentive, schoolreis of met een vriendengroep naar Barcelona gaat, wij zorgen er samen met jou voor dat het een onvergetelijke trip wordt. Wij stellen een programma samen dat perfect aansluit op je tijdschema en wensen en behoeften. Zo kunnen we uiteraard een wandeling of fietstour op maat voor jouw groep maken, waarbij de route, inhoud en afstand geheel zelf te bepalen zijn. Neem ter inspiratie gerust alvast een kijkje op onze pagina met vaste tours.

Daarnaast kunnen we tal van andere activiteiten voor jullie organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een typisch Catalaanse lunch of diner op plekken waar je anders nooit zou komen, of een trip naar Camp Nou om daar eventueel een voetbalwedstrijd bij te wonen. Maar ook verzorgen we graag je avondje uit en nemen we je mee in het bruisende nachtleven van Barcelona.

Wil je graag meer info hebben over de mogelijkheden van een groepsreis naar Barcelona? Bel of mail ons gerust, zodat we samen jouw ideale citytrip kunnen samenstellen en een prijs kunnen bepalen.

Aimé geeft een fietstour aan een groep Hyundai dealers die in Barcelona voor werkbezoek waren. 

1 emmauscollege collage4e klassers van het Emmauscollege in Park Güell

2 emmauscollege collageGroepsfoto met Barcelona op de achtergrond