Zin in een heerlijk verse Italiaanse pasta of lasagne? Dan zit je bij restaurant Melocomo in Poblenou zeker goed! Elke dag staat er hier weer een ruim aanbod aan pasta’s klaar. Naast de pasta’s kun je er ook nog vele andere maaltijden bestellen zoals een salade of carpaccio, maar dan net weer anders dan we in Nederland gewend zijn.

Zodra je binnenkomt in het restaurant is er een ruime, lichte en toch gezellige sfeer.Wat direct opvalt zijn de lampen, die groteske vormen aannemen en het restaurant een modern uiterlijk geven. Melocomo telt ongeveer 8 tafels, hierdoor blijft er een rustige en toch gezellige sfeer. Aan de rechter kant zie je gelijk kasten met exotische pasta’s. links zie je een vitrine met Italiaanse kazen en vleeswaren. Een leuk extraatje aan dit restaurant is dat het tevens een delicatesse zaak is. Het eten waar je net van hebt genoten kun je kopen uit de vitrines om er thuis nog is van te smullen! De verse pasta’s van de dag staan gelijk al voor je klaar. Je zult moeilijk een keus kunnen maken door het grote maar vooral lekkere aanbod.

vitrine Melocomo

De bediening van het restaurant is erg vriendelijk, als je iets niet kent, schroom niet om het te vragen, ze zullen het graag met trots vertellen.

Voor het menu del dia (elke doordeweekse dag tussen 13.00 en 15.00) betaal je niet veel.

Voor 1 gerecht betaal je 7,- euro voor 2 gerechten  10,- en ga je voor een 3 gangen menu betaal je nog geen 13,- euro. Alles  is inclusief wat broodjes en een drankje, in de avond betaal je ongeveer het dubbele.

Heerlijk als je eventjes genoeg hebt van alle Spaanse tapas en traditioneel Italiaans wilt eten!

De openingstijden van Melocomo zijn:

  • maandag t/m vrijdag :  9:00uur-16:00uur , 18:00uur-22:00uur
  • zaterdag : 10:00 – 17:00 uur 
  • zondag : gesloten

Het restaurant is makkelijk bereikbaar vanaf de  Rambla de Poblenou (Metro halte llacuna of Poblebou)