PimPam Burger

PimPam Burger heeft heerlijke hamburgers en de beste friet van Barcelona, en dat allemaal in hartje El Born.

PimPam heeft twee vestigingen. Eentje verkoopt allerlei (pasta)salades, curries en andere takeout gerechten en is eigenlijk altijd een tegenvaller. Gelukkig zit PimPam Burger om de hoek en daar hebben ze het wel begrepen. De burgers zijn uitstekend met een ruim assortiment aan keuzes. Tevens als je binnen loopt en je ziet iemand aardappels schillen, dan weet je in feite al dat het goed zit met de frieten. Ik durf daarom ook wel te zeggen dat PimPam Burger de beste zelfgemaakte frieten van Barcelona heeft.

PimPam Burger is een kleine zaak, die er op het eerste gezicht niet heel sfeervol uitziet. Het heeft felle typisch Spaanse verlichting en niet de meeste comfortabele krukken, maar gelukkig wordt dit door de kwaliteit en prijs van het eten meer dan goed gemaakt.

Hou er rekening mee dat PimPam Burger ’s avonds erg druk is en dat je vaak wel tien minuten moet wachten voor je je vette hap krijgt (Kiosko, een andere bekende en goede burgerzaak heeft overigens vaak langere wachttijden). Een burger heb je al voor 5,5 euro. Kleine portie friet is 2,75 en groot is 5,00 euro (een grote portie is genoeg voor 4 zou ik zeggen). PimPam Burger is te vinden in carrer del rec 18 in de buurt El Born.