– U bent zelf verantwoordelijk om ruim op tijd en op de juiste plaats aanwezig te zijn. Is dit niet geval dan heeft u geen recht op een vergoeding.

– U bent ten alle tijde zelf verantwoordelijk voor uw veiligheid en uw bezittingen. U bent tevens ten alle tijden verantwoordelijk voor uw eigen acties, ook als deze op aanraden van een tourguide zijn.

– Wij proberen ons zoveel mogelijk aan de vooraf gegeven tijdsplanning te houden, maar deze kan binnen redelijke marge afwijken (onze producten kunnen bijvoorbeeld uitlopen in tijd). Enig ongemak of schade dat hieruit voorkomt is uw eigen verantwoordelijkheid.

– Bij producten waar voedsel inbegrepen is bent u zelf verantwoordelijk voor wat u kiest te eten. Zo bent u ook zelf verantwoordelijk om duidelijk aan te geven of u mogelijke allergie├źn of andere wensen heeft.

– U kunt voor al onze producten tot vijf dagen van tevoren kosteloos annuleren. Als u na die tijd annuleert heeft u geen recht op een restitutie.

– Weersomstandigheden zijn geen valide reden om te annuleren.

– Gids in Barcelona / Gids in de Stad is niet aansprakelijk voor overmacht (vertraagde vluchten, stakingen, natuurlijke rampen etc.). Een adequate verzekering raden wij u daarom altijd aan.

– Gids in Barcelona /Gids in de Stad behoud het recht onze producten ten alle tijden te annuleren. U zult het aankoopbedrag binnen twee werkweken terug ontvangen.

– Indien u het product onveranderd laat kunt u tot 48 uur van tevoren van tijd wisselen.

– Indien u van product wilt veranderen dient het mogelijk resterende bedrag ten minste vijf dagen voor aanvang bij Gids in Barcelona /Gids in de Stad binnen te zijn.