Winkelen Passeig de Gracia

Passeig de Gràcia is een van de belangrijkste en mooiste straten van Barcelona. In deze straat vind je buiten alle designermerken ook gebouwen zoals die van Antoni Gaudi en Domènech i Monataner. Passeig de Gracia bevindt zich heel centraal in Barcelona in de wijk l’Eixample. Passeig de Gracia ligt tussen Placa de Catalunya en de buurt Gracia.

In deze luxe winkelstraat vind je bijna alle designerwinkels. Van de Louis Vuitton en Hermes tot Valentino en Miu Miu, in deze straat kun je ze allemaal vinden. Deze straat is natuurlijk niet alleen maar voor de mensen die naar luxe designerkleding kijken want je vindt in deze straat ook gewoon normale winkels zoals de H&M, Berschka, Mango en Zara.

Het is zeker de moeite waard om deze lange winkelstraat te bezoeken. Begin aan het begin van deze straat en geniet al lopend van de drukte, de etalages en vooral van de mooie gebouwen in deze straat. De meeste winkels zijn hier van maandag tot en met zaterdag geopened van 10.00 uur tot 21.00 uur. Hier geldt meestal geen siësta, dus de winkels zijn gedurende de dag gewoon open.