Maremagnum
Entree tot winkelcentrum Maremagnum, gelegen in de haven van Barcelona.
h-maremagnum

Barcelona kent vele overdekte winkelcentra. Maremagnum is daar één van. Het is gelegen aan Port Vell, de haven van Barcelona, en is het het enige winkelcentrum dat open is op zondag. Er zijn vele bekende winkels zoals H&M, Havaianas, Lacoste, Jack&Jones, Mango en Calzedonia. Barcelona heeft veel leukere en interessantere plekken om te winkelen, maar als er (op zondag) even snel wat gewinkeld moet worden bij bekende merken is het ideaal. Mooi van binnen, maar verder niet erg bijzonder. Wel is het leuk om het te combineren met een bezoekje aan het aquarium dat naast het Maremagnum ligt.

Je kunt ook eten in het Maremagnum. Hier zijn veel bekende eettentjes zoals de MacDonalds, Subway en Starbucks. Veel eettentjes bevinden zich in het winkelcentrum zelf. Er zijn ook een paar terrasjes buiten met prachtig uitzicht over de haven. Het is hier over het algemeen duurder dan andere restaurants in Barcelona.

Het voordeel is dat dit winkelcentrum het hele jaar lang van 10.00 tot 22.00 open is. Ook op feestdagen en de zondagen is dit winkelcentrum geopend. 365 dagen per jaar dus!

Reacties

Geef een reactie