Barcelona, Stadswandelingen, Tapas Tours

Gids in Barcelona is de plek waar de kennis over en liefde voor Barcelona samenkomt. Ons doel is om een bijzondere invulling te geven aan een bezoek aan Barcelona, zowel voor de particuliere als de zakelijke reiziger. Hierbij staan persoonlijke aanpak en neus voor kwaliteit voorop. Door onze aanwezigheid in Barcelona kunnen wij snel schakelen en zijn wij als een van de eersten op de hoogte van al het nieuws dat de stad te bieden heeft.

In verschillende vormen laten wij de reiziger kennis maken met Barcelona.

Gids in Barcelona verzamelt tours die begeleid worden door gespecialiseerde gidsen. Door deze vorm van samenwerken weten wij zeker dat we de beste tours aan kunnen bieden.

Voor zakelijke klanten stellen wij een uniek reisprogramma samen dat aansluit bij de wensen van het bedrijf. Door onze ervaring met het organiseren van activiteiten in deze kosmopolitische stad besparen wij onze klant veel tijd, geld en kunnen zij zorgeloos op reis gaan.

In Barcelona hebben wij ondertussen een interessant netwerk opgebouwd van ondernemers en leveranciers. Ieder met zijn of haar eigen specialiteit. Hun kennis over Barcelona is ons veel waard en dat willen wij graag met jullie delen. Daarom hebben wij een Q&A rubriek opgezet waarin wij de Nederlandse Barcelona kenners bevragen over hun ervaringen in de stad.

Top