Nederlands
Taal
~1u15m
Duur
Carrer de Marina 253
Startpunt

Bezoek de Sagrada Família met een Nederlandstalige gids, zonder in de rij te staan. Robb neemt je mee via de VIP-ingang naar de wondere wereld van Gaudí en zijn meesterwerk. Als een heuze Gaudí liefhebber legt Robb je alles uit over het leven van zijn idool en hoe hij zijn inspiraties en kennis heeft kunnen samensmelten in één groot meesterwerk. De Sagrada Família staat vol met symbolische verwijzingen die je zonder gids niet zo snel zal vinden.

Het is niet onbekend dat dit wonderbaarlijke bouwwerk met de dag verandert. Sinds 2010 is het dusdanig veranderd aan de binnenkant dat een bezoek als een absolute must tijdens een verblijf in Barcelona kan worden beschouwd. Waar de Sagrada Família van buiten al geweldig imposant is, wordt dit binnen nogmaals overtroffen.

Robb is de enige Nederlandstalige aanbieder van deze tour en garandeert een absolute meerwaarde voor jouw bezoek aan de Sagrada Família.

! Let op: boekt u vooruit voor 2019 dan ziet u een andere prijs in de berekening. Dit in verband met aangepaste prijzen voor de Sagrada Família in het nieuwe jaar.

START- EN EINDPUNT Carrer de Marina 253, Groepsingang Sagrada Família, gids is herkenbaar aan een bordje met Robbcn.
STARTTIJD Graag zien wij u ongeveer 10 minuten voor aanvang van uw tour verschijnen.
INCLUSIEF
Sagrada Família ticket t.w.v. €15,-
Skip the line toegang
Officiële Nederlandstalige gids
Versterkt geluid (oortjes) bij meer dan 10 personen
Geboorte facade
Passie facade
Binnenkant Sagrada Família
Sagrada Família Museum
EXCLUSIEF
Toegang Torens
Toegang Cripte
Kinderkorting

 

Tour Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Om een review achter te laten moet je inloggen op het account waarmee je deze tour hebt aangeschaft.