Een zakelijke reis naar Barcelona, met relaties of met het personeel, staat garant voor een onvergetelijke ervaring. Met een goed georganiseerd en verrassend programma worden uw doelstellingen geheel vervuld:

  • Met relaties, zoals leveranciers of klanten, verdiept u het wederzijds begrip op een efficiënte en informele manier
  • Met het personeel beloont en motiveert u de werknemers zodat onderlinge relaties en loyaliteit worden versterkt en de prestaties binnen het bedrijf zullen verbeteren

Gids in Barcelona stelt een uniek reisprogramma samen dat aansluit bij de wensen van uw bedrijf. Door onze persoonlijke aanpak, neus voor kwaliteit en aanwezigheid in Barcelona kunnen wij de juiste invulling geven aan uw zakelijke reis. Door onze ervaring met het organiseren van activiteiten in deze kosmopolitische stad besparen wij u veel tijd en kunt u zorgeloos op reis gaan.

Een idee van wat Gids in Barcelona voor u op logistiek gebied kan betekenen:
  • Accommodaties en restaurants. Selectie en boeken van luxe hotelaccommodaties en restaurants waar u en uw relaties of personeel het geheel naar hun zin zullen hebben.
  • Vergaderlocaties. Regelen van vergader- en ontmoetingslocaties waar gedachten en ideeën kunnen worden uitgewisseld in een passende ambiance
  • Luxe transfers. Verzorgen van luxe transfers zowel van- of naar het vliegveld als elders binnen en buiten de stad.
Zicht op de stranden van Barcelona met het W-hotel op de achtergrond.
Zicht op de stranden van Barcelona met het W-hotel op de achtergrond.
Een greep uit wat Gids in Barcelona voor u op cultureel gebied kan organiseren:
  • Historische stads- en architectuurtours. Om de prachtige, ruim 2000 jaar oude, stad beter te leren kennen.
  • Tapas tours. Langs de authentieke tapas barretjes in Barcelona.
  • Tour over het levenswerk van Antoni Gaudí. Met als hoogtepunt de Sagrada Família.
  • Sportactiviteiten. En/of bootcamps op het strand.
  • Wijnproeverij. Waarbij uw relaties of personeel meer leren over de beste wijnen uit de streek rondom Barcelona, die bekend staat om haar wijnen en cava's.
bedrijfsreis Barcelona wijnproeverij
Geniet van een Spaanse wijnproeverij met uw personeel

Aanvraag offerte

Samen met u stellen wij het ideale programma samen voor uw zakelijke reis naar Barcelona. Wij regelen de organisatie, boekingen en betalingen zodat u voor, tijdens en na de reis optimaal kunt genieten. 

Geïnteresseerd? Of benieuwd wat wij nog meer uw bedrijfsreis kunnen betekenen? Vul dan vrijblijvend het contact formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

U kunt ons ook bereiken op:

+34 633 13 23 78

info@gidsinbarcelona.nl